CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, December 6, 2010

.BlOg.BaRU.PiLIhAN.

Wah3. Tgh usha2 blog sorg follower yg aku folow ni, tetiba ade lah terbace pasal kontes ni.
Ok. Ape salahnye mncuba naseb kn? Nk join lah kontes ni!

aku kasi biodata sket kt blog aku k!
Nama: C.O.L.O.U.R.S.
Umur: Hari ni cukup 3 minggu.
D.O.B.: 15 November 2010 (alahai, masih dlm pantang,kih3.)
Alamat: beautifulcoloursoflife.blogspot.com
Entry pertama: Akhirnya. Pasal apa? Pasal berhempas pulas gak aku nk memblogger kn diri ni smla, akhirnya lahir gak blog ni.
Jantina: gegel.

Ok. Selesai sudah requirement pertama. Next, nk tarok link penganjur lak. Kepada blogger2 yg masih freshies cm aku ni, yg mana blog nye lahir pd tahun 2010, jom kite same2 join contest ni! Cmne nk join?

Korg  g kt kontes BLOG BARU PILIHAN 2010 ni. (ye. Klik je kt name kontes tu, sile3.)
Ikot je guideline yg diorg bg dlm page tu ok!
Jom kite! ;p

p.s.: Klau ikotkan aku nk wt tajuk entry ni enTry.PenDEk.DaLAm.OpiS.3. pasal entry ni pon aku taip dlm opis. Tp tkot eliminated lak dr kontes ni,kui3. Xpe3. Ikot tema, ok!


 

4 comments:

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

misz sheyla said...

one vote for you....gud luck :)

vote for me at BPM..no 136....xoxo

NS said...

gud luck!
kak farah ad adek shila shida kan?
=)

.vna erman. said...

blog walking
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com